Alacant, 12 al 14 de novembre de 2020
Globus captiu (Crèdit: Arxiu Municipal d´Alacant, Col·lecció fotogràfica Francisco Sánchez).

Comité de Comunicació

És un plaer informar que, gràcies a un ajut concedit per la Generalitat Valenciana, ha sigut possible establir un Comité de Comunicació integrat per Sergio Arnau, Sara Moreno i Antonio Tejada, tots tres antics estudiants del Màster d´Història de la Ciència i Comunicació Científica del IILP (veure biografies sota).

En les setmanes prèvies a l’esdeveniment es duran a terme diverses accions de difusió a través de les xarxes socials, tant en la pàgina de Facebook com en Twitter . És per això que us animem a seguir i participar de les jornades a través del hashtag #XVITrobadaSCHCT.

El públic podrà gaudir de manera prèvia a les jornades d’uns xicotets tasts d’allò que trobarà a les xerrades. Així, els organitzadors explicaran breument els temes que es tractaran i ens avançaran alguns detalls sobre les comunicacions que es duran a terme a les Trobades.

A més, i també com a novetat d’aquest any, durant les sessions es trobarà disponible una sala paral·lela a la que tothom tindrà la possibilitat d’accedir per a poder seguir compartint opinions sobre aquelles qüestions d’interés sorgides als debats de les xerrades, una vegada aquestes finalitzen.

En acabar la XVI Trobada SCHCT, hi haurà accés a alguns materials extra sobre impressions de les persones participants i entrevistes als experts.

 

Sergio Arnau

És graduat en Periodisme per la Universitat de València i especialitzat en comunicació científica amb el Màster Interuniversitari d’Història de la Ciència i Comunicació Científica de la Universitat de València, la Universitat Miguel Hernández d’Elx i la Universitat d’Alacant. Ha treballat en la comunicació institucional, científica i acadèmica en gabinets de comunicació com els de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València o la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. Açò li ha permés desenvolupar competències multidisciplinàries en la majoria d’àmbits de la comunicació.

https://www.behance.net/sergioarnau

 

Sara Moreno

Sara Moreno i Tarín és graduada en Biotecnologia i especialitzada en comunicació. Ha cursat el Màster Universitari en Història de la Ciència i Comunicació Científica. Actualment realitza una tesi doctoral relacionada amb la comunicació del canvi climàtic. També ha treballat en diverses entitats dedicades a la comunicació científica i ha participat en diferents congressos relacionats amb la comunicació i amb la ciència.

 

Antonio Tejada

El meu nom és Antonio Tejada i molt aviat, quan estudiava el meu grau en biomedicina, vaig descobrir la meua passió per la comunicació de les ciències. Al llarg de la meua trajectòria com a comunicador he tingut l’oportunitat de treballar en el museu Casa de la Ciencia de Sevilla com a comunicador científic i ser divulgador en centres d’ensenyament secundari. Aquest camí em porta ara a la gran oportunitat de participar en la difusió de la XVI Trobada d’Història de la Ciència i de la Tècnica.

www.linkedin.com/in/antoniotejadagonzalez