Alacant, 12 al 14 de novembre de 2020
Globus captiu (Crèdit: Arxiu Municipal d´Alacant, Col·lecció fotogràfica Francisco Sánchez).

Trobada Virtual

Com, per desgràcia, tots sabem, la crisi sanitària de la COVID19 a banda del gran impacte a la salut està afectant diferents activitats acadèmiques, laborals, etc. Hi ha també moltes incerteses i dubtes respecte a com i quan recuperarem les nostres activitats quotidianes i les condicions del retorn a les aules. Per això, la Comissió Organitzadora de la Trobada (juntament amb el Consell Directiu de la SCHCT) ha pres la decisió de portar a terme l’activitat, si bé en un format virtual, no presencial.

 

Per tant, volem informar-vos que la XVI Trobada de la SCHCT tindrà lloc en les dates previstes i vos animem que continueu enviant propostes de sessions, de comunicació individuals (i de vídeos per al premi). Les persones que ja han enviat propostes no han de fer cap gestió addicional i també es mantenen els mateixos formularis de propostes de sessions i comunicacions (que podeu trobar a la web https://16-thct.iec.cat/).

 

Més endavant ampliarem informació dels mitjans tècnics necessaris per a poder participar i intervenir virtualment, tractarem que siguen els més senzills i còmodes possibles. Esperem que aquesta decisió també permetrà animar a més persones a participar. Vos continuem esperant (virtualment) a la XVI Trobada de la SCHCT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *