Alacant, 12 al 14 de novembre de 2020
Globus captiu (Crèdit: Arxiu Municipal d´Alacant, Col·lecció fotogràfica Francisco Sánchez).

Beques

La Societat ofereix beques d’inscripció, viatge i/o allotjament per a estudiants i llicenciats en situació d’atur i per a les persones que en demostrin la necessitat, sempre que siguin sòcies de la SCHCT. Recordem que la quota de soci és de 20 € anuals per als estudiants i llicenciats en atur. Per a associar-vos a la SCHCT feu servir el formulari disponible a l’enllaç  associar-se a l’SCHCT:

https://blogs.iec.cat/schct/about/inscripcions/

Totes les persones interessades a obtenir una beca han d’enviar un breu CV (màx, 1 full), juntament amb la seua sol·licitud, abans del 10 de juny de 2020, a trobada2020schct@gmail.com. Caldrà indicar quina beca es demana, el motiu de la petició i, si correspon, el centre on són alumnes. Les sol·licituds no concedides podran formalitzar la inscripció en quota reduïda fins al 30 de setembre de 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *